Homepage MHW Boeken MHW Zoekresultaat

Zoekresultaat:    Openbare vrijwillige verkoping   (in veld: Algemeen trefwoord)     

Aantal gevonden publicaties : 7   (uit: 3102)


Uitgebreid zoeken

Klik op publicatie voor vergroting en meer informatie

1. S-nummer: S0649dD
Titel: Openbare Vrijwillige Verkooping : ten overstaan van de NOTARISSEN J.C.Th. Groneman te 's-Gravenhage en Jan de Boer te 's-Gravendeel
Auteur:
Samenvatting: Openbare vrijwillige verkoping van 75 hectaren 36 aren 79 centiaren bouw- en weiland, alsmede de bouwmanswoning genaamd "Zuidhoeve" met schuren, koetshuis, zwingelkeet, boomgaard, tuin en arbeiderswoningen, alles te Barendrecht in de Binnenlandsche en Buitenlandsche polder en Zuidpolder, bij veiling op vrijdag 24 mei 1912 en bij afslag op vrijdag 31 mei 1912, beide dagen v.m. 9.30 uur in het Koffiehuis "Koophandel en Zeevaart"(lokaal van Dongen) aan de Groenmarkt te Dordrecht.
 

2. S-nummer: S0649gD
Titel: Openbare Vrijwillige Verkooping : ten overstaan van Notaris O.W.P. van Tussenbroek te Dordrecht
Auteur:
Samenvatting: Openbare vrijwillige verkoping van De Bouwmanswoning en gevolgen genaamd Amstelwijck" gelegen aan de Straatweg naar Willemsdorp onder de gemeenten Dordrecht en Dubbeldam, in de polder Wieldrecht, met bouw- en weiland, tezamen groot 83 ha 14 a en 20 ca, in het Gebouw van de N.A.B. (Nederlandsche Aannemers Bond) aan de Steegoversloot te Dordrecht.
 

3. S-nummer: S0649hD
Titel: Openbare Vrijwillige Verkooping : ten overstaan van Notaris Mr. C.M.H. Minderop te Rotterdam
Auteur:
Samenvatting: Openbare vrijwillige verkoping in het Notarishuis aan de Geldersche kade te Rotterdam van 9 hectaren, 44 aren, 20 centiaren bouw- en weiland, gelegen onder de gemeente Zuid-Beijerland, in de polder "Den Hitsert", onderdeel "Eendrachtspolder" tussen de Achterweg en de Buitendijk, op dinsdag 20juni 1916 en bij afslag op dinsdag 27 juni 1916, beide dagen v.m. 11 uur.
 

4. S-nummer: S0649iD
Titel: Openbare Vrijwillige Verkooping : door de Notarissen E. Suermondt en Mr. J. Leopold te Rotterdam
Auteur:
Samenvatting: Openbare vrijwillige verkoping van wei- en bouwlanden, gelegen onder de gemeenten Zuid-Beijerland, Piershil, Spijkenisse en Geervliet op dinsdag 29 mei 1917, bij veiling, en op dinsdag 5 juni 1917, bij afslag, in het Notarishuis aan de gelderschekade te Rotterdam.
 

5. S-nummer: S0649jD
Titel: Openbare Vrijwillige Verkooping : door de Notarissen Klootwijk en Verlinden te Rotterdam en W.H. van Bilderbeek te Dordrecht
Auteur:
Samenvatting: Openbare vrijwillige verkoping van de Kapitale Hofstede, bestaande uit huizen, schuren, erf, tuin, boomgaard, diverse percelen bouw- en weiland, aan de Dordtschestraatweg, alsmede enige percelen bouw- en weiland, waaronder diverse percelen als bouwgrond, alles gelegen te Charlois, gemeente Rotterdam, in de polders Charlois, De Hille en Karnemelksland, tezemen groot 50 ha 14 a en 72 ca, veiling dinsdag 29 mei 1917, toewijzing dinsdag 5 juni 1917, in het Notarishuis aan de Gelderschekade te Rotterdam.
 

6. S-nummer: S0649kD
Titel: Openbare Vrijwillige Verkooping : wegens sterfgeval, ten overstaan van de Notarissen G.J. van Gendt te 's-Gravenhage en G.L. Born te Oud-Beijerland
Auteur:
Samenvatting: Openbare vrijwillige verkoping van de 3 kapitale boerderijen genaamd "Brakelshoeve", "Noordhoeve" en "Spuihoeve". met daarbij behorende diverse percelen bouw- en weiland, boomgaard, eeuwis, arbeiderswoningen en water alsmede diverse afzonderlijke percelen bouw- en weiland en boomgaard, gelegen aan- of nabij de Spuidijk, de Zinkwegschedijk, de Ruischeweg en de Langeweg onder Nieuw-Beijerland en in de onmiddellijke nabijheid van de gemeente Oud-Beijerland, totaal groot 183.58.08 ha. alsmede het recht van erfpachtsheffing op enige percelen aan de Spuidijk onder Nieuw-Beijerland en het plantrecht van bomen op een gedeelte van deze dijk, bij veiling op woensdag 18 april 1934 en bij afslag op woensdag 25 april 1934, telkens v.m. 10 uur in het Hotel "De Oude Hoorn" te Oud-Beijerland.
 

7. S-nummer: S0649lD
Titel: Openbare Vrijwillige Verkooping : voor Notaris Mr. P.J. Sigmond te Dordrecht
Auteur:
Samenvatting: Openbare vrijwillige verkoping van A. De buitenplaats Gravenstein te Dubbeldam, met daarbij behorende tuinmanswoning, schuren en kassen, gelegen aan de Rijksstraatweg hoek Reeweg zuid, groot 5.11.35 ha; B. de boerenhofstede "Gravenstein" onder Dubbeldam, met daarbij behorende arbeiderswoning en bouw- en weiland, groot 58.77.23 ha; C. de boerenhofstede "Gijnstein" onder Piershil, met daarbj behorende arbeiderswoning en bouw- en weiland, groot 31.16.90 ha; D. de boerenhofstede "Trompenburg" onder Zuid-Beijerland, met daarbij behorende arbeiderswoningen en bouw- en weiland, groot 45.13.37 ha; en E. 23.53.90 ha bouwland onder de gemeenten Numansdorp en Strijen. Veiling op vrijdag 3 juni 1939 en afslag op vrijdag 10 juni 1938, v.m. 9 uur (zomdertijd), in het gebouw Americain" aan de Groenmarkt 47 te Dordrecht.
 

 

Uitgebreid zoeken

Laatste wijziging binnen getoonde publicaties: 14 april 2018