Homepage MHW Boeken MHW Zoekresultaat

Zoekresultaat:    Groene Kruis   (in veld: Algemeen trefwoord)     

Aantal gevonden publicaties : 3   (uit: 3102)


Uitgebreid zoeken

Klik op publicatie voor vergroting en meer informatie

1. S-nummer: S1669
Titel: Zuid-Hollandsche Vereeniging "Het Groene Kruis" : Jubileum-Jaarboek 1931
Auteur:
Samenvatting: In het jubileum-jaarboek wordt met woord en beeld weergegeven wat Het Groene Kruis in de provincie Zuid-Holland onderneemt ter bevordering van ziekenverpleging, openbare gezondheid en volksvoorlichting op het gebied van hygiŽne en praeventieve geneeskunde. Bevat ook overzichtskaart van Het Groene-Kruiswerk en foto's.
 

2. S-nummer: S1837D
Titel: Groene Kruis
Auteur:
Samenvatting: Uitnodiging ledenvergadering; overzicht bij het 60-jarig bestaan; instructie voor de wijkverpleester-huisbezoekster van de afdeling Zuid-Beijerland van de Zuidhollandse Vereniging "Het Groene Kruis" krantenknipsel betreffende het afscheid dr. G.P.W. van Waasbergen; verslagen; artikel uit De Groene Amsterdammer van 24 augustus 1963 "Vroedvrouw - eeuwenoud vitaal beroep" door Gerdy Pendel; stuk over krottendorpen bij elke Zuid-Amerikaanse stad; stuk voor Prof. dr. P. Muntendam over "Tuberkelbacil nog ernstige bedreiging volksgezondheid" Mening over Rookverbod in de zeventiende eeuw; Dezer dagen, krantenknipsel over mensen die wel of niet lid waren van de NSB; stukje over Malariabestrijding.
 

3. S-nummer: S2107D
Titel: Statuten en Huishoudelijk Reglement van de Vereeniging "Het Groene Kruis", te Oud-Beijerland
Auteur:
Samenvatting: In de op 09 juni 1926 gehouden algemene vergadering van de vereniging "Het Groene Kruis" te Oud-Beijerland, vastgestelde statuten en huishoudelijk reglement.
 

 

Uitgebreid zoeken

Laatste wijziging binnen getoonde publicaties: 23 februari 2020