Homepage MHW Boeken MHW Zoekresultaat

Zoekresultaat:    Hervormde Gemeente   (in veld: Algemeen trefwoord)     

Aantal gevonden publicaties : 6   (uit: 3102)


Uitgebreid zoeken

Klik op publicatie voor vergroting en meer informatie

1. S-nummer: S1781D
Titel: Diverse uitnodigingen
Auteur:
Samenvatting: Uitnodiging ingebruikname van het gerestaureerde en uitgebreide Van Oeckelen-orgel in de Ned. Hervormde Kerk te Oud-Beijerland; programma afscheidsdienst ds. B.J. Kruit in de Ned. Herv. Kerk te Numansdorp; uitnodiging bevestigings- en intrededienst van ds. E.J. Bos op zondag 24 maart 1985; uitnodiging kerkdienst Hervormde Gemeente Puttershoek 27 augustus 2000, bevestiging ds. G.J. van Beek; uitnodiging Hervormde Gemeente Piershil 5 augustus 2001, bevestiging en intrede van ds. J. Reehorst; uitnodiging van de Hervormde Gemeente te Numansdorp van de kerkdienst, 18 november 2001, waarin ds. A.J. de Kieviet afscheid nam en uitnodiging van de Hervormde Gemeente te Mijnsheerenland 7 september, tot het bijwonen van de dienst waarin ds. W. de Graaff zal worden bevestigd door ds. G.J. van der Ende uit Sneek; uitnodiging tot het van de Herv. Gemeente te Strijen voor de bevestigings- en intredediensten van ds. J. Tadema uit Ferwert.
 

2. S-nummer: S1881aD
Titel: Mijn 's HEEREN Kerk Mededelingen
Auteur:
Samenvatting: Mededelingen betreffende de Nederlands Hervormde Kerk te Mijnsheerenland. De tweede kerk die Mijnsheerenland rijk is staat in Greup.
 

3. S-nummer: S1881bD
Titel: Mijn 's HEEREN Kerk Mededelingen
Auteur:
Samenvatting: Mededelingen 2 betreffende de Nederlands Hervormde Kerk te Mijnsheerenland. De tweede kerk die Mijnsheerenland rijk is staat in Greup.
 

4. S-nummer: S1881cD
Titel: Mijn 's HEEREN Kerk Mededelingen
Auteur:
Samenvatting: Mededelingen 3 betreffende de Nederlands Hervormde Kerk te Mijnsheerenland. De tweede kerk die Mijnsheerenland rijk is staat in Greup.
 

5. S-nummer: S1881dD
Titel: Mijn 's HEEREN Kerk Mededelingen
Auteur:
Samenvatting: Mededelingen 4 betreffende de Nederlands Hervormde Kerk te Mijnsheerenland. De tweede kerk die Mijnsheerenland rijk is staat in Greup.
 

6. S-nummer: S1662aD
Titel: De Dorpskerk
Auteur:
Samenvatting: Eenmalige uitgave VOORJAAR 2018. De kerk ... in het dorp; Kerk en muziek onlosmakelijk verbonden; De Dorpskerk multifunctioneel gebouw; Restauratie kerkorgel gigantisch karwei.
 

 

Uitgebreid zoeken

Laatste wijziging binnen getoonde publicaties: 14 april 2018